Back to top

Dinar de germanor dels voluntaris del centre

El dinar de voluntaris es va fer al mateix centre
Un dels moments més emocionants del voluntari, tornar a la llibertat un animal recuperat al centre.

No es pot dubtar que la societat ha canviat molt en els últims 28 anys, però cal recordar que hi han coses, que per sort, es mantenen. L'esperit de solidaritat que aglutina a persones voluntàries al voltant del centre de recuperació, n'és un exemple.

Ja fa 28 anys que el GOB va començar a atendre a la fauna accidentada de Menorca, es va posar en contacte amb veterinaris que de manera voluntària tractaven els animals ferits ja que no existia cap centre de recuperació ni servei similar a l'illa. Han passat més de dues dècades, molts esforços i la construcció d'un centre, però l'esperit de solidaritat que mou a les persones a dedicar el seu temps a l'atenció de la fauna silvestre no se'n ressent.

El dinar de la setmana passada amb un grup de voluntaris del centre n'és una evidència. A dia d'avui  el centre de recuperació funciona gràcies a l'ajuda d'un grup de voluntaris que dediquen temps i esforços a aquest fi. Pot ser que el perfil del voluntari d'ara i d'antany sigui diferent, actualment molts dels voluntaris han de batallar amb l'atur i la manca d'independència econòmica, però el sentiment que mou a ajudar a la fauna silvestre és el mateix. Un esperit de sentir-se partícip d'un projecte comú, altruista, i on poder donar sortida al seu compromís amb la conservació del medi ambient i l'amor cap a la fauna silvestre.

Des del centre volem agrair a totes aquestes persones que setmana rere setmana ens ajuden a poder continuar ajudant a la fauna silvestre de Menorca. Sense vosaltres aquest projecte no seria possible.

També volem animar a tothom que pugui a col·laborar amb el centre a apadrinar un metre quadrat o més del centre de recuperació. El dia a dia del centre no atura, perquè la vida tampoc ho fa, per moltes dificultats que aquesta tingui.

Si pots no ho dubtis, ajuda'ns a ajudar, apadrina un metre quadrat del centre de recuperació.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.