Back to top

Dimecres, xerrada sobre la conducció eficient

Vicente Alcaide ens explicarà com reduir consum, emissions i estrès en la conducció del nostre cotxe, a l’hora que guanyem en seguretat. Si no podem evitar haver de conduir, almenys fem-ho d’una manera responsable. Serà dimecres 5 de febrer a les 20 h.

A Menorca el transport és la segona causa d’emissions de CO2, després de la producció d’electricitat. Reduir l’ús del cotxe és un dels objectius importants per a aconseguir una illa descarbonitzada. Per açò hem de canviar la nostra manera de moure’ns i s’han de millorar serveis i infraestructures, com el transport públic. Hem d’evitar sempre que sigui possible l’ús del cotxe privat, però així i tot, quan sigui necessari haver-lo de fer servir, ho podem fer de manera responsable, intentant reduir els impactes ambientals i socials.

Vicente Alcaide, professor de formació vial i conducció racional, ens explicarà com conduir d’una manera eficient i racional. Aquesta manera de conduir té molts d’avantatges: reduïm el consum de combustible, reduïm les emissions contaminants, disminuïm l’estrès de la conducció i augmentam la seguretat vial. S’ha comprovat que amb una conducció eficient es pot arribar a reduir un 50% l’emissió de gasos i el consum devers un 25%.

Serà dimecres 5 de febrer a les 20 h, a la seu del GOB, as Camí des Castell 53 de Maó. Tothom hi està convidat.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.