Back to top

Dimecres, Eduard Furró presenta el seu nou llibre sobre la transformació del sistema energètic

«La transformació del sistema energètic. Recursos, raons i eines» és el títol del recent llibre d’Eduard Furró, que presentarà aquest dimecres, 27 de març a les 20 h, a la seu del GOB a Maó. Un llibre de gran contingut conceptual, redactat dins el rigor tècnic però amb un llenguatge i plantejaments completament planers, entenedors i a l’abast de tothom. Serà una eina imprescindible d’incorporar tant en els plantejaments del món empresarial, docent i d’organismes de governança de l’energia, com de totes les persones amb inquietuds en participar i ajudar a aportar a aquest ineludible canvi de paradigma energètic i social.

És necessari un canvi a nivell global, no només cap a les fonts d’energia netes i renovables, sinó també en quant a l’aprofitament dels recursos finits del planeta. Un canvi que implica al conjunt de la societat però també a les activitats empresarials, que és necessari adaptar a les noves fonts d’energia i a nous sistemes de productes i de mercats dins el que anomenem economia circular. Els canvis són de fort calat i sovint tant en el si de la societat com en les decisions empresarials sorgeixen dubtes del perquè i el com encarar aquestes transformacions.

En la línia dels seus llibres anteriors, dins el necessari canvi de paradigma energètic i social a què ens encarem la humanitat, Eduard Furró ens presenta aquest nou treball com una eina tant de comprensió com d’acció vers aquest canvi. És una exposició entenedora de la necessitat del canvi, de la suficiència de les fonts renovables i un important calaix d’eines tant socials com tecnològiques per ajudar a abordar de forma decidida aquest repte.

La presentació serà aquest dimecres 27 de març, a les 20 h al Molí del Rei (Camí des Castell, 53. Maó), seu del GOB a Menorca. Us recomanam aprofitar aquesta ocasió per poder intercanviar opinions amb l’autor i els assistents sobre aquesta transició.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.