Back to top

Dimecres dia 3, Diàleg a Sant Lluís sobre massificació turística

El GOB organitza un acte informatiu i de debat presencial sobre la massificació turística de Menorca, els seus orígens i les potencials solucions.

Una oportunitat per analitzar les dades disponibles i entendre millor les problemàtiques de presència de gent, vehicles i embarcacions, i les seves conseqüències.

Hi ha diferents mesures que permetrien posar remei a bona part de les problemàtiques i, al mateix temps, millorar els efectes econòmics del turisme. Menorca necessita passar de les queixes a les solucions i l'objectiu d'aquest acte és poder reflexionar-hi de manera col·lectiva.

L'acte es celebrarà al saló de plens de l'Ajuntament de Sant Lluís, el dimecres dia 3 a les 19:30 h. Es prega fer la inscripció clicant aquí.

Segons com evolucioni la pandèmia, l'estiu pròxim podria arribar a Menorca el turisme peninsular i francès que ha vingut enguany, més el britànic i alemany de tot inclòs. La tasca per regular-ho comença ara.

Comentaris

Masificación turística

Todavía no han llegado y ya estamos abriendo paraguas inecesarios intentando restringir los alcances supuestos de una masificación que nunca existió. Los grupos conservacionistas se imaginan de que presupuesto van a provenir los pagos de los subvencionados, políticos y subsecretarios los cuáles, tienen el mendrugo resuelto y por ende, y desconociendo el manejo de las ganancias; se largan a restringir y quieren regular el funcionamiento de los que atraen riquezas y en última instancia pagan sus sueldos funcionarios

Sí hay masificación.

Senyor Esteban, no tot són doblers, sa riquesa de Menorca és en gran part es seu patrimoni natural. Es seu discurs és d'una falàcia desfessada des segle passat: sap molt bé que ses grans cadenes hoteleres deixen una part petita de beneficis a Menorca i encanvi sí hi deixen tots es residus i contaminació que implica sa seua activitat. No veu que es turisme massificador és destructiu? Més seny per favor.

Urbanisations

We have had a home in Son Parc for over 30 years. During that time it has stagnated, even at the golf course, businesses have failed to prosper. Son Parc’s survival depends on full hotels. The demise of the central commercial street is all down to the deterioration of the adjacent main central hotel. Is the economic basis of urbanisations flawed? Should owners like us pay the full price for a holiday home connected to an establish community, not one subsidised by hotel tourists. Critical examination of the business model may reduce the attraction of creating more accommodation for tourists.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.