Back to top

Dimecres 8, xerrada sobre Menorca a la deriva

La situació de les principals problemàtiques que afronta Menorca i l'anàlisi de propostes per a reconduir els aspectes que estan fora de control en aquests moments, constitueix el contingut de la xerrada que oferirà el GOB a Maó aquest pròxim dimecres dia 8, a les 19.30 h.

Es veuran qüestions com la inversió estrangera, la massificació turística, la gestió de l'aigua, els reptes energètics o la gestió agrària. Mirant el context local i els escenaris globals. Posteriorment, s'obrirà un debat entre el públic assistent.

Menorca a la deriva és un cicle d'actes que el GOB anirà itinerant per diferents pobles, amb l'objectiu de generar un procés de reflexió i participació ciutadana, que es traduirà en un document de propostes actualitzades sobre les problemàtiques ambientals de l'illa i les seves derivades socials i econòmiques.

La xerrada del dimecres serà al Molí del Rei (Camí des Castell, 53), a Maó.

Comentaris

Canal de Youtube del GOB

Hola. La idea és retransmetre-ho en directe a través del canal de Youtube del GOB. També està previst anar fent la xerrada a d'altres pobles.

Canvis visibles

Hola, Sóc de l'empordà i Menorca m'ha semblat sempre un lloc ben polit, on hi ha una gent que s'estima l'illa i lluita per conservar-la. Aquest setembre hi vaig tornar, sempre vaig esquivant el circuit turístic que malmet Menorca, perquè crec que la riquesa del turisme hauria d'anar a la gent i no a les empreses i hotels que volen malmetre un paratge tan feréstec. Potser feia 4 anys que no anava i malauradament, vaig percebre canvis i projectes urbanístics que semblen no tenir aturador. Us encoratjo a que seguiu la batalla, sense descans, ja que conservar la "Menorca que estimam", serà un triomf per totes les persones, animals i plantes que trobem a la terra i a dins s'aigua, d'aquesta meravellosa illa. Força i endavant!

acudit important

Respecte a ses reserves a la mar i sa manca de recursos... Recordar sempre aquest acudit! https://www.thefarside.com/2023/11/24/0 Bons desitjos i ambient :)

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.