Back to top

Dimecres 4, tertúlia sobre Custòdia Agrària a l'Ateneu

Aquest pròxim dimecres, dia 4, hi ha una oportunitat per entendre què és el programa de Custòdia Agrària, quins objectius cerca, quins mètodes aplica i com està evolucionant.

La crisi del sector agrari té sortides si es reorienten algunes coses. A la vegada, és una gran oportunitat per tornar a fer compatibles la gestió agrària amb la conservació ambiental. Aquest és un dels reptes importants de Menorca, que ha sabut preservar el terreny rural de la urbanització.

Però també és una necessitat arreu de gran part del món, on la intensificació que s'ha viscut les darreres dècades ha provocat problemes ambientals de gran magnitud.

Les experiències de Custòdia Agrària a Menorca mostren com agricultura i medi ambient es poden ajudar de manera mútua, com una bona gestió agrària ajuda la biodiversitat i com un bon estat ambiental ajuda de manera significativa als pagesos.

Dimecres s'explicaran aquestes i altres coses que surtin durant el debat. A les 20 h, a l'Ateneu de Maó. També en streaming pel canal de Youtube de l'Ateneu.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.