Back to top

Dimecres 30, xerrada a Maó sobre els hotels de Son Bou

La polèmica sobre els hotels de Son Bou, el context de massificació turística i les deficiències observades en la tramitació del projecte que pretén consolidar i incrementar el volum d'aquestes construccions en primera línia, s'analitzaran en un acte públic aquest pròxim dimecres a Maó.

Les dues grans torres de Son Bou exemplifiquen bé l'urbanisme de costa dels anys setanta i són una de les principals afectacions paisatgístiques del litoral de Menorca.

Ara, que arriben al final de la seva vida útil, la promotora ha presentat un projecte anomenat de "modernització", que pretén mantenir el mateix nombre de places turístiques (més de mil), duplicar la superfície destinada a piscines i ampliar significativament el volum de les construccions.

En entendre que no és admissible una actuació d'aquest estil en el temps que corren, el GOB ha anat consultant la documentació oficial, amb molts entrebancs per part de l'Ajuntament d'Alaior.

Fruit d'aquest treball s'ha detectat que s'incompleix la dimensió de la parcel·la, que s'ha declarat l'expedient d'urgència en contra de l'informe jurídic i que s'han incorporat zones verdes com si fossin urbanitzables.

Aquest dimecres dia 30, a les 20 h, s'oferirà una xerrada amb projecció d'imatges al local del GOB a Maó. L'acte és obert.

 

El GOB Menorca celebra enguany 45 anys d'ecologisme ininterromput, d'una associació que no ha aturat de créixer i d'implantar-se socialment. No us perdeu el vídeo de celebració. Cliqueu el següent enllaç: FER-SE DEL GOB, 45 ANYS DESPRÉS (Vídeo)

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.