Back to top

Dimecres 24, xerrada sobre els plàstics i la Llei de Residus

Aquests dies ha entrat en vigor a Balears la prohibició de plàstics d'un sol ús. Si vols saber més sobre el tema no et perdis la xerrada sobre "Els plàstics i la Llei de Residus" que s'ofereix aquest pròxim dimecres de manera virtual.

Els residus que no es biodegraden de manera natural és un dels problemes que creixen a tot el món i també a Menorca. Des de la ciutadania es poden fer coses per abordar-ho, però ara tenim també el suport d'una legislació que marca camins per anar reduint la tendència d'omplir abocadors, contaminar el mar i posar en perill la salut.

Per a conèixer de primera mà la regulació i les estratègies que inclou la Llei de Residus de Balears, s'ha organitzat de manera conjunta, entre l'Ateneu de Maó i el GOB, una xerrada a càrrec d'una de les persones que va coordinar aquesta nova legislació. Es tracta de Sebastià Sansó, Director general de Residus i Educació Ambiental del Govern Balear.

Una oportunitat per a conèixer de primera mà quins són els principals problemes identificats, quines són les solucions que s'aniran aplicant i quins els obstacles que es preveuen. Després de la xerrada, hi haurà espai per al debat amb les persones connectades.

La gent interessada ha de disposar de la plataforma Zoom (de descàrrega gratuïta) i clicar a l'enllaç que s'ofereix a continuació. Si demana clau d'accés, s'ha de posar el codi que també trobareu a sota. L'acte començarà a les 19 h de dimecres dia 24.

https://us02web.zoom.us/j/83527229651
ID de reunión: 835 2722 9651
Código de acceso: 414362

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.