Back to top

Dimecres 13, xerrada sobre els dragatges del port de Maó

La polèmica de l'abocament de fangs del port de Maó, que Autoritat Portuària pensa dur a terme pròximament davant la costa de s'Algar, serà tractat en una xerrada que el GOB oferirà aquest pròxim dimecres, dia 13, a les 20 hores, al local de l'Associació de Vesins de Punta Prima.

Molta gent creu que és una irresponsabilitat abocar lliurament al mar els materials que es volen dragar al port de Maó. En la xerrada de dimecres es podrà veure com s'han fet els estudis, quines característiques té la zona on es volen abocar els fangs i es valoraran de quina manera es poden veure afectats tant la vida marina com les zones de bany.

L'acte és d'especial interès per la gent que tengui lligams amb les zones de Rafalet, s'Algar, Alcalfar o Punta Prima. S'obrirà un debat posterior entre les persones assistents. S'adjunta un plànol per facilitar la ubicació del local social de Punta Prima.

Comentaris

vídeo

GOB, podreu gravar sa xerrada i penjar-la a youtube o on sigui? Mos agradaria venir però som a Barcelona. Gràcies i bona feina!

Molt bé!

¡Fantástic! Grácies al GOB per sempre tenir bones iniciatives. També crec que es molt bona idea que es gravi.

los lodos que contaminan

gracias por la iniciativa comosiempre. No podré asistir a la charla, si es posible que se grabe y podamos verla despues estaria muy bien. Yo apuntaria en esa reunion la idea de una acción de protesta a realizar. Sería, formar una cadena humana en el puerto de Mahó con alusiones a la extraccion de los lodos y con la máxima difusion para que la asistencia sea lo mas concurrida posible. Se podria hacer coincidir otra similar a la vez, en el municipio de Es Castell

És una autèntica salvatjada

És una autèntica salvatjada que no té cap justificació ni ecològica ni econòmica, és una mostra més de desídia pel nostre entorn i per la vida i els recursos de la gent de l'illa. Ànims des de l'IC3!

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.