Back to top

Dimecres 13, Diàleg a Ciutadella sobre massificació turística

El GOB organitza un acte informatiu i de debat sobre la massificació turística de Menorca, els seus orígens i les potencials solucions. Serà aquest pròxim dimecres, dia 13, a les 19:30 h a la sala de Sant Josep, al carrer Santa Clara de Ciutadella. Es prega inscripció prèvia clicant aquí.

S'oferirà una xerrada inicial on s'analitzaran les dades disponibles per entendre millor les problemàtiques de presència de gent, vehicles i embarcacions, i les seves conseqüències. A continuació, s'obrirà un debat entre les persones assistents.

Segons com evolucioni la pandèmia, el pròxim estiu pot resultar encara més massificat que el d'enguany. Hi ha diferents mesures que permetrien posar remei a bona part de les problemàtiques i, al mateix temps, millorar els efectes econòmics del turisme.

L'acte és obert fins aforament complet.

Comentaris

SUGGERIMENT

Benvolguts companys, agrairia l'adaptació dels actes socials instats pel GOB a les noves tecnologies: crec que seria bo per tothom, de manera particular en temps de pandèmia viral, la implementació de la participació en aquests actes de manera telemàtica Es tecnològicament fàcil, econòmicament viable (cost mínim, si n’hi ha) i socialment rendible al possibilitar un nivell de participació sense límit d’aforament i lliure de risc per tota aquella gent que pateix patologies que impliquen risc afegit en relació a la Covid 19. Ja ho valorareu, però considero que valdria la pena. Salut !!

Virtual

Hola Lluís. Entenem el suggeriment, però també hi ha gent que demana recuperar actes presencials. Fer-los en els dos formats al mateix temps, a sales que no són pròpies, requereix en alguns casos costos significatius o desplegaments de personal que no resulten fàcils. Per això hem optat per repetir el diàleg a diferents pobles. En acabar la ronda, està previst gravar una sessió perquè la pugui veure qui no hagi pogut assistir presencialment.

retransmissió actes ON LINE

Hola GOB, jo també penso i estic d´acord amb el Sugeriment del Lluís Bernet. Personalment, perque per la meva feina, no puc estar seguit a l´illa, i poques vegades puc asistir, i perque crec que així es pot arrivar a molta més gent. Es bona idea de moment el gravar les sessions.... Gràcies per la vostra feina....

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.