Back to top

Dimecres 11, Diàleg sobre la Norma Territorial Transitòria

Les pedreres i els regadius tindran més facilitats a partir de la Norma Transitòria

Aquest pròxim dimecres, a les 20:15 h al Molí del Rei, s'oferirà una xerrada amb posterior col·loqui sobre els principals continguts de la Norma Territorial Transitòria.

Aquest instrument destinat a modificar el Pla Territorial Insular implica canvis importants en l'ordenació del territori de Menorca. El text es troba a informació pública només durant 20 dies, des del passat 31 de maig. El GOB presentarà al·legacions i anima la ciutadania a interessar-se per aquest tràmit, perquè d'aquí es poden derivar iniciatives que probablement sigui polèmiques.

L'acte de dimecres servirà per a conèixer els efectes potencials d'aquest instrument que una Llei del Govern Balear ha creat per ser aplicada només a Menorca.

Comentaris

Lleis balears només per Menorca

M'han cridat l'atenció les darreres paraules de l'entrada. Una norma balear creada només per a Menorca? Durant 20 anys de Reserva de Biosfera (una declaració de la UNESCO que justificaria sobradament que hi hagués legislació diferencial a favor d'un major respecte al patrimoni natural i al medi ambient de Menorca) mai, que jo recordi, mai, s'ha fet cap legislació balear important respectuosa de l'especificitat de Menorca en aquest àmbit. La proposta una Llei de la Reserva de Biosfera va ser un utopia que no va passar el canal de Menorca. Finalment la dreta ha doant una passa, però en direcció contrària: una norma balear per atacar el poc que queda de qualitat territorial diferencial a Menorca. Voleu dir que això de l'autonomia està ben muntat? Quatre illes i un sol funeral balear. Fa ganes cridar "sálvese quien pueda" i fugir cap a l'Alguer.

Norma Cautelar??

Però no voldria desviar el focus del tema important. No voldria oblidar que aquesta NTC ha trobat els seus promotors a canostra. Són ben menorquins, aquests amants de la "cautela" territorial. Preneu nota.

Norma Territorial

El futur de Menorca està en mans, només, dels menorquins.O hi hauria d'estar.Les barrabassades que s'han fet a l'illa d'on han sorgit i qui les a dut a terme? Sempre queda un bri d'esperança: les pròximes eleccions.

Mai no és tard

Amics, sembla mentida que puguin fer tanta desgràcia i amb tanta rapidesa, encara els voteu? menorquins, desperteu!!!

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.