Back to top

Dimarts 5, xerrada a Alaior sobre les modificacions territorials

Aquest dimarts, el GOB oferirà una xerrada a Alaior per explicar el detall de les modificacions territorials que poden afectar més seriosament l'illa de Menorca.

Amb suport audiovisual i plànols, s'analitzaran els acords que estan prenent les institucions públiques i que poden obrir de nou perspectives urbanístiques en espais fins ara protegits.

Els camps de golf que poden anar acompanyats d'urbanització i que es podran regar amb aigua neta, les urbanitzacions de costa que podran créixer cap a l'interior, el gran increment de sòl urbà que representaran els assentaments rurals, o la pèrdua en les garanties d'aigua potable per la població resident, són alguns dels exemples de modificacions que, sota l'excusa de la crisi econòmica, s'estan promovent en aquests moments.

L'acte és celebrarà a la Sala Municipal, a les 20 hores, i disposarà d'un temps per obrir col·loqui amb les persones assistents.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.