Back to top

Dimarts 3 d’agost, sortida juvenil per la zona de Tramuntana

Des del servei d’Educació Ambiental del GOB volem aprofitar els fosquets d’estiu per anar d’excursió pels camins rurals de Menorca. Per açò us animam a conèixer els valors naturals i culturals del nostre paisatge agrari amb una sortida juvenil (joves de 12 a 16 anys) per la zona de Tramuntana de l’illa.

Així, demà dimarts 3 d’agost farem una ruta per la zona nord de Ferreries. Sortirem a les 19’15 h i arribarem a les 22’30 h.

Tindrem temps per caminar i també per tastar alguns productes de Custòdia Agrària. Amb l’aliment i el paisatge, volem inspirar-nos per parlar sobre el paisatge agrari de Menorca i la realitat en la producció i consum d’aliments a l’illa. En aquesta ruta també travessarem diferents zones de gran valor ambiental i paisatgístic.

Per a aquest itinerari el grau de dificultat és mitjà i es recomana dur sabates adequades per a camins rurals i aigua. L’activitat és orientada a joves de 12 a 16 anys. Serà obligatori l'ús de mascareta. Per raons de seguretat sanitària i d’organització, les places són limitades i a l’inici de l’activitat es passarà llista dels assistents.

Ja us podeu inscriure enviant un correu electrònic a administracio@gobmenorca.com amb el nom i llinatges dels participants i la seva data de naixement. Un cop inscrits us informarem sobre el punt exacte de trobada i altres aspectes logístics. El preu de cada sortida és de 5 euros i inclou el monitoratge, el sopar i una guia del medi ambient de Menorca.

Aquesta iniciativa és possible gràcies principalment al patrocini del Fons Menorquí de Cooperació i el seu projecte d’Educació per a la Ciutadania Global i Desenvolupament Local.
Seguim!

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.