Back to top

Dimarts 17, Eudald Carbonell i la galeria Hauser al debat del clima

El dimarts pròxim, dia 17, es celebrarà el tercer debat, que clourà el cicle "Crisi econòmica i sortida ecosocial" i versarà sobre la cultura com a potencial dinamitzador econòmic. Es comptarà amb Eudald Carbonell, codirector del jaciment d'Atapuerca, i amb Mar Rescalvo, representant de la galeria d'art Hauser & Wirth.

La sessió celebrarà a la sala multifuncional des Mercadal i serà a la vegada presencial i virtual. És imprescindible inscripció prèvia. Es pot fer clicant aquí.

La segona sessió es va celebrar aquest passat dimarts a Sant Lluís, amb la participació de Jaume Aliaga, membre de Som Energia, i de Jesús Cardona, arquitecte que treballa en temes de sostenibilitat.

Devers vuitanta persones, entre públic presencial i virtual, van seguir la sessió, que va oferir enfocaments molt interessants de les potencialitats de l'energia renovable amb participació popular, o dels sistemes d'aprofitament de l'aigua com elements multiplicadors de l'economia. Al model que hem viscut fins ara hi ha moltes inèrcies que, a més de provocar problemes ambientals, resten economia local de manera molt significativa.

Les intervencions dels ponents van anar seguides d'un participat debat. Cal agrair a l'Ajuntament de Sant Lluís la cessió de la sala així com el suport tècnic amb què es va comptar perquè el màxim de públic ho pogués seguir.

La gent interessada en seguir el debat sobre Cultura del pròxim dimarts 17, es pot apuntar clicant aquí.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.