Back to top

Dimarts 10, sortides econòmiques amb energia i aigua

El dimarts pròxim, dia 10, es celebrarà la segona sessió del cicle "Crisi econòmica i sortida ecosocial", que versarà sobre l'energia i l'aigua. Es comptarà amb Jaume Aliaga, que explicarà l'experiència de les plantes d'energia renovable sufragades amb participació popular i Jesús Cardona, arquitecte dedicat a l'arquitectura sostenible.

La sessió de dia 10 es celebrarà a la sala Albert Camus de Sant Lluís i serà a la vegada presencial i virtual. És imprescindible inscripció prèvia. Es pot fer clicant aquí.

El cicle es va iniciar el passat dimarts a Ferreries. El debat centrat en la salut va comptar amb Ildefonso Hernández, catedràtic de Salut pública, i Noemí García, nutricionista. Una trobada ben interessant que va combinar la visió global del tema de la salut amb els exemples concrets. Un nodrit públic va poder seguir les intervencions i participar-hi, tant en presència a la sala com per connexió virtual.

Cal agrair a l'Ajuntament de Ferreries la cessió de l'auditori i el suport tècnic amb què es va comptar perquè el màxim de públic ho pogués seguir.

Podeu veure la gravació del debat sobre Salut clicant aquí.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.