Back to top

Diluns 17, convocatòria SOS Menorca al Ple del Consell

El pròxim dilluns dia 17, hi torna a haver Ple del Consell Insular. En aquesta ocasió, a més, es tractarà una moció que demana frenar les obres de la carretera a la zona de les macrorotondes de dos pisos.

Demanam a tothom que pugui que assisteixi a aquest acte, que és obert a la ciutadania. No es pot saber del cert a quina hora es debatrà la moció, però fent una estimació creim que convindria ser allà devers les 10:30 h.

El plantejament és el mateix que en l'ocasió anterior. No es poden dur cartells ni pancartes (està prohibit pel reglament), però sí que convé que tothom porti posada la camiseta de SOS Menorca. No pretenem boicotejar l'acte sinó assistir com a ciutadans a una reunió oberta que, precisament, està incorporada a la legislació com una manera de donar transparència a l'activitat institucional.

Per això, tindrem presència a la sala però estarem en silenci al llarg d'una hora o hora i mitja. D'aquesta manera, estimam acabar devers les 12 h. És evident que l'horari de matí no afavoreix l'assistència de gent, però cal fer un esforç per aconseguir reunir un grup significatiu de persones.

És important ser-hi. La moció que es presenta no demana frenar totes les obres de la carretera que ja estan adjudicades, sinó que es deixi d'operar a les zones on es preveuen enllaços de doble nivell (Alaior, Argentina, Alcaidús i Biniai) de manera que no es construeixin els ponts que han d'alçar la carretera en aquests punts (ni les estructures afegides de vials de baixada i pujada) fins que hagin passat les pròximes eleccions locals i autonòmiques del mes de maig i es vegi quina és la composició del nou govern insular.

Passeu la veu a les vostres amistats recordant la consigna (sense cartells, amb camiseta posada i disposats a estar en silenci). Si algú no té camiseta en tindrem algunes una estona abans de l'entrada. Moltes gràcies.

Comentaris

Stop rotondes

Desde Barcelona tot el meu suport perque parin tota aquesta destrossa que només respón a interessos politics.

rotondas

mi apoyo total a la iniciativa, si no nos oyen es que no están sordos, es que estan solo interesados en su cancion.1834

No a les Rotondes

Ànims!!! Des de Catlunya, tot el meu suport a la vostra lluita, que es la de molts i molts ciutadans de Menorca. No deixem de lluitar per que no es destrossi aquesta illa tant especial i excepcional i tant estimada.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.