Back to top

Dilluns que ve 21, Assemblea Anual del GOB Menorca

Aquest dilluns dia 21 de desembre està convocada l’Assemblea Ordinària de socis i sòcies del GOB Menorca a les 20:15 h, en segona convocatòria, a la Sala d’Exposicions del Claustre del Carme, a Maó. Hem cercat una sala gran per poder aplicar les mesures COVID.

L'ordre del dia és el següent:

1. Lectura i aprovació de l'acta anterior.
2. Resum d’activitats, gestió, socis i enquesta 2020.
3. Proposta de Pressupost 2021.
4. Renovació de càrrecs de la Junta Directiva Insular.
5. Renovació de la presidència interinsular.
6. Propostes i preguntes.

Per garantir les mesures covid, les persones sòcies que hi vulgueu assistir us heu d’apuntar per telèfon (971 350 762) o per email administracio@gobmenorca.com , indicant el nom i un telèfon de contacte.
Volem animar als socis i sòcies a venir a l'assemblea, donada la importància de les qüestions que s'hi discuteixen i aproven. És una ocasió també per a poder valorar i contrastar opinions, i realitzar propostes de cara al funcionament de l'associació.

Us hi esperam!

Comentaris

Assamblea ordinària

demano que es faciliti l'assitència virtual i que sigui possible l'accés previ a la informació sobre la que s'han de peendre decissions

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.