Back to top

Dilluns 28, exposició benèfica per Son Bou

Un nodrit col·lectiu d'artistes donen obres d'art a benefici del contenciós judicial interposat pel GOB contra la pretensió d'ampliar els hotels de Son Bou. La inauguració serà el dilluns 28 d'agost, a les 19.30 h. Els següents dies s'organitzen diferents activitats en el marc de l'exposició Son Bou Act.

Nombroses pintures, dibuixos i fotografies es podran adquirir en el local del GOB de Maó, el Molí del Rei, en format de donatiu per a ajudar a sufragar les despeses judicials dirigides contra l'increment de volum dels dos grans hotels que hi ha a primera línia de Son Bou.

El GOB fa sis anys que batalla perquè es reconsideri el projecte presentat per Melià, que pretén alçar cinc plantes més de construcció entre les dues torres. En entendre que l'edifici existent té deficiències legals i que la recent agrupació de parcel·les que ha fet l'Ajuntament d'Alaior està usant zones verdes com edificables, s'ha obert una via judicial, que s'està pagant a partir de contribucions populars.

Aquí és on apareix la solidaritat d'una sèrie d'artistes, que van creure necessari contribuir a aquesta mobilització ciutadana a favor del compliment de les normatives urbanístiques redactades per aconseguir l’equilibri i respecte amb el nostre territori. La seva disposició a col·laborar ha vingut seguida d'un gran nombre d'altres participants, que estan donant obres per destinar-se a l'exposició benèfica.

A la vegada, altres vessants de l'art també es sumen a la iniciativa. Totes les activitats es faran al Molí del Rei (Camí des Castell, 53 de Maó) a les 19.30 h. Vegeu el programa previst i anoteu-lo a la vostra agenda:

  •  Dilluns dia 28, inauguració de l'exposició i acte de presentació.
  •  Dimarts dia 29, Teatre improvisat al terrat del molí.
  •  Dimecres dia 30, Recital de poesia amb diferents autors.
  •  Dijous dia 31, Projecció d'imatges i explicació de la polèmica dels hotels.
  •  Divendres dia 1, Glosat al terrat del molí.

Passeu la veu, ajudeu a distribuir el cartell adjunt en pdf i veniu amb les vostres amistats.

Comentaris

participar

Com es pot participar a aquest acte , amb una donació? alguns artistes que no vivim a menorca, la sentim i l'estimem com a nostra.

Donatius

Hola Ernest. Malgrat que la resposta dels artistes que resideixen a Menorca està sent molt bona, segur que hi quedarà qualcú que voldria participar i no podrà pels motius que sigui. Gràcies en qualsevol cas. Si es volen fer donatius econòmics directes, es pot fer per transferència al compte: ES35 2056 0012 2710 0140 3920

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.