Back to top

Dilluns 18, intervenció del GOB al Ple del Consell Insular sobre la carretera

Aquest pròxim dilluns, dia 18, devers les 9 h de matí, està previst que el GOB intervengui en el Ple del Consell Insular, en relació al projecte de la carretera general.

Fent ús del que estableix el Reglament Orgànic del Consell, l'entitat ha sol·licitat poder tenir una intervenció, de màxim 5 minuts, per plantejar algunes consideracions en relació a la polèmica actuació que l'equip de govern prepara sobre la principal carretera menorquina. La previsió és que les obres del tram Maó Alaior s'adjudiquin en breu.

La intervenció del GOB s'ha programat en els inicis del Ple, poc després de les 9 h.

Es convida la gent interessada en el tema a assistir a aquest acte de participació ciutadana directa. Es prega venir vestits de negre.

Comentaris

PLE DEL CONSELL INSULAR

Ànim. No hi podré estar present x sa feina. Gràcies x sa feinada que feis. Teniun més raó que tots els politics junts. Menorca i els menorquins que mos l'estimam us ho agraïm.

Ple del Consell

Espero i desitjo que la vostra actuació doni els resultats que Menorca i tots vosaltres i nosaltres (els que estimem Menorca) ens mereixem.

Ple

Molta sort i canya de la forta. Gràcies per la bona feina que feu.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.