Back to top

Dilluns 17, convocatòria de SOS al Ple del Consell Insular

El pròxim dilluns, dia 17, es tractarà al Ple del Consell Insular la proposta d’esbucar el pont iniciat de Rafal Rubí per convertir-ho en un enllaç a nivell.

Des del GOB i de la plataforma SOS Menorca s’ha decidit convocar la gent que s’ha mobilitzat per la carretera, a fi que hi hagi presència ciutadana en el moment que es decideix començar a reconduir una de les estructures que més polèmica va causar en el passat mandat. La convocatòria és per les 17:45 h.

Rafal Rubí era un d’aquells casos on es va projectar una estructura enorme, per donar servei a una circulació transversal molt reduïda. La proximitat de les obres a les dues navetes prehistòriques va motivar que diferents entitats demanessin la reconsideració de les obres iniciades, a fi de donar compliment a la petició que va fer la UNESCO perquè els monuments arqueològics comptessin també un entorn no alterat.

Després d’un informe del servei de Patrimoni i d’un peritatge paisatgístic fet per especialistes, s’arriba a la conclusió que respon més a l’interès general de Menorca reconduir l’estructura que no acabar-la com estava previst (encara faltava alçar tota la carretera, construir els vials de baixada i sortida i construir els corresponents talussos de contenció).

Tot i que el Ple comença a les 17 hores, s’estima que el punt de Rafal Rubí es tractarà cap a les 17:45 h. Es demana que tothom vengui amb camiseta de SOS i, si no se’n té, amb camiseta blanca. La convocatòria és per estar en silenci.

Si encara no heu signat, també podeu afegir la vostra firma al manifest que demana reconduir el tram de la carretera de Maó a Alaior. Ho podeu fer clicant aquí.

Passeu la veu i reenviau aquesta notícia. També podeu difondre el cartell adjunt. Gràcies.

Comentaris

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.