Back to top

Dilluns 15, SOS Menorca anirà al Ple de Consell

Menorca es mereix un futur millor. El pròxim dilluns, dia 15, a les 11 h del matí es fa convocatòria per assistir al Ple del Consell Insular amb la camiseta de SOS Menorca.

Mostrarem la nostra disconformitat amb l'abús de poder que s'està fent a la carretera. Estarem en silenci però fent-nos notar. S'ha de venir amb camiseta, no amb cartells ni pancartes.

Com més gent assisteixi millor. Intentarem ser-hi al manco durant una hora. Els actes de plens, són els moments pensats perquè hi hagi transparència cap als ciutadans i per això són d'assistència lliure, malgrat que és evident que la seva celebració els matins no facilita la participació. Demostrem que som una ciutadania viva.

Per favor, difoneu aquest missatge entre les vostre amistats. SOS Menorca.

Comentaris

SOS en el Consell

Queridos conciudadanos gracias por demostrar que no nos rendimos ante la imposicion de la sin razón. Yo no podre asistir seguramente pero decir a esos sin razón que el pueblo tomara medidas con su decision en las urnas de la verdadera idea que tiene de ser gobernado.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.