Back to top

Dijous i divendres, interessants conferències sobre el reciclatge a Menorca.

Aquests dies es celebra a Menorca la Setmana dels Residus i el Reciclatge. Entre els diferents actes que es duran a terme, cal apuntar-se la conferència que s'oferirà el dijous, dia 18, on s'explicarà la situació actual del reciclatge a l'illa.

Una tècnica del Consorci insular de residus, oferirà les dades per saber quina és la resposta ciutadana actual, què es fa amb els diferents residus que es recullen, així com quins són els reptes principals que ha d'afrontar Menorca en matèria de residus. Serà el dijous, a les 20 h, al Molí del Rei. Un bon moment per fer les preguntes que es vulguin i resoldre els interrogants que de vegades es tenen respecte del reciclatge.

Així mateix, l'endemà divendres, pel matí, hi haurà unes jornades tècniques per a conèixer dues experiències de recollida selectiva amb bons resultats.

El municipi d'Argentona, a Catalunya, de més de 10.000 habitants, practica fa anys una recollida porta a porta que està aconseguint una resposta del 82 %. A més, apliquen l'anomenada “taxa justa” que fa que pagui més qui més residus genera.

També tindrem un ponent de la Mancomunitat del Raiguer, a Mallorca, que gestiona de manera conjunta la recollida i el reciclatge de 9 ajuntaments. La gent que vulgui assistir a les jornades tècniques s'ha apuntar, amb cost gratuït, enviant un mail a administracio@gobmenorca.com

En definitiva, uns actes per a conèixer camins per millorar la situació dels residus a Menorca. Tothom hi està convidat.

La iniciativa sorgeix d'una col·laboració entre el GOB i Ecoembes, amb la participació del Consorci insular de residus.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.