Back to top

Dijous 27, Diàleg sobre la Norma Territorial Transitòria

El nou instrument territorial, que podria significar la desprotecció de molts espais emblemàtics i un creixement urbanístic considerable, serà el tema central de Diàleg que es celebrarà demà dijous, dia 27, a les 20:15 hores en el Molí del Rei.

S'analitzaran els principals continguts de l'esborrany de la Norma Territorial que el Consell Insular vol impulsar per desplaçar alguns articles del Pla Territorial Insular, amb la projecció de cartografia i l'anàlisi combinat amb vàries de les noves legislacions recents.

L'acte consistirà en una explicació inicial per després obrir un debat entre les persones assistents. L'assistència és lliure.

Comentaris

22 Hotels x 5 Estrelles = 1100 Estrelles!

Estirant l'illa per un cap o estirant-la per l'altre... Aleshores omplir l'illa amb 1.100 estrelles ben brillants. Vist des d'enfora semblarà el Camí de Sant Jaume... Volen anorrear la terra que trepitgen, que no és la seva terra! Així ho han fet sempre i així ho han perdut tot... Em sap greu no poder acompanyar-vos, però contau amb es meu suport.

Balearització

Estem davant d'una altra agressió, potser la definitiva, per la balearització de Menorca, és a dir ocupar els espais naturals encara no ocupats per places turístiques gràcies al Govern del PP i les oligarquies del poder turístic de Menorca. Si no hi ha una gran mobilització ciutadana la partida la tenim perduda, com pràcticament s'ha perdut la partida de les rotondes. Una gran desgràcia.

Lluita desigual

Fins ara, Menorca ha resistit. Ara la volen vendre del tot. Quan es perd l'identitat es perd l'essència d'un mateix.

i açò és democràcia? ni d

i açò és democràcia? ni d'enfora. ja esteim cansats de no poder votar ses coses, jo no vull que em representin, vull poder votar cada 15 dies totes ses coses públiques, fa falta un partit que apliqui sa democràcia directa, ja no hi haurà dreta i esquerra, sino persones que decideixen lliurement, si va acompanyat de informació transparent que no passi pes diari menorca: forums de debat públic a intrernet i també en persona.

Decidir

Totalment d'acord. Vull sentir que prenc part de les decisions que ens afecten a tots. Quina impotència! Sobre tot perquè aquestes decisions que prenen es tan evident que la motivació son interessos econòmics particulars. M'indigna que pugin fer el que els dona la gana impunement i amb aquest descaro.

Inversió turística...?

Ho estan destroçant tot. El pitjor és que cada cop augmenta més la impotència i el resultat pot ser la provocació que no saps a quins comportaments ens portarà.. Recolzament a tots aquells que segueixen al "peu del canó"

hotels

ja esta be que nomes pensin on es poden fer uns calerons per uns quants, i destruïm s'illa com han fet amb Eivissa , ara com manen els qui manen val tot i apa som-hi que son dos dies i peti qui peti, teniu tot es meu recolçament en contra de l'especulacio dels espais naturals, (quatre que encara n'hi queden........... salut companys!

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.