Back to top

Dijous 25, Out Of Plastic a El Romero de Maó

Al món de la restauració ja trobem bars i restaurants que estan fent una aposta per reduir el plàstic en la seva labor comercial habitual. En alguns d’aquests establiments de Menorca, s’està oferint la projecció del documental «Out Of Plastic». La següent sessió tindrà lloc dijous dia 25 d’abril a El Romero – Restauración sostenible, de Maó.

Tots els sectors econòmics poden intentar reduir els residus de plàstic que generen amb la seva activitat. Els utensilis i els envasos de plàstic d’un sol ús es converteixen en residus que duren centenars d’anys i que es poden evitar amb alternatives que ja tenim a l’abast.

Per a conèixer el problema que el plàstic està provocant al nostre entorn immediat i parlar de les opcions que tenim per reduir el seu consum, s’han programat algunes projeccions del film Out of plastic, ambientat a les Balears i que explica de manera didàctica l’afectació que està tenint aquests residus al medi marí.

La següent d’aquestes activitats tindrà lloc a El Romero – Restauració sostenible de Maó, aquest dijous dia 25, a les 19 hores, on es projectarà una versió escurçada del documental seguida d’un espai de reflexió, on s’exposaran alternatives que existeixen per reduir el consum de plàstic.

L’última de les projeccions programades es farà a la sala d’esdeveniments de Sa Sínia Art Hub, des Castell, el divendres 26 d’abril a les 20h.

El cicle està organitzat pel GOB, amb la col·laboració de la Fundació Marilles, CleanWave i els establiments respectius.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.