Back to top

Dijous 23, les espècies invasores a l'Hospital d'Animals!

Tortuga de Florida, una espècie invasora a Menorca.
Participa dels tallers en família
Pinta la teva pròpia samarreta
Aquest dijous alliberarem dos polls de mussol criats al Centre.

Aquest dijous 23 d'agost, de 18.00 a 20.00 hores, participa dels tallers en família de l'Hospital d'Animals. Aquest dijous hem preparat una activitat nova sobre les espècies invasores.

Al Centre de Recuperació de Fauna Silvestre, a part de poder conèixer la nostra fauna autòctona, també pots veure alguns exemplars d'espècies exòtiques. Animals com per exemple les tortugues de Florida, que van ser comprades com a mascota i llavors abandonades, poden suposar un greu perill si es deixen al medi natural, ja que entren en competència directa amb la fauna autòctona, com poden ser les tortugues d'aigua de Menorca.

Per tal de conèixer bé algunes de les espècies invasores més significatives de Menorca, i aprendre quines són les seves problemàtiques, vine a jugar amb els tallers que hem preparat sobre aquesta temàtica. També tindràs ocasió de pintar la teva samarreta amb l'animal que més t'agradi del Centre (porta la teva pròpia samarreta!), dibuixar, pintar-te la cara, etc.

Aquests tallers, pretenen atracar d'una manera didàctica i amena, la fauna de les nostres contrades, i aprendre quina és la millor manera de protegir-les.

A més a més, a les 20.00 hores alliberarem a dos mussols que han estat criats al Centre de Recuperació.

Els tallers en família es realitzen cada dijous  de juliol i agost de 18.00 a 20.00 hores i no tenen cap cost afegit a l'entrada del Centre. Només queden dues jornades més, no te les deixis perdre!

 

 

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.