Back to top

Dijous 20, xerrada sobre la ILP (urbanisme, carreteres i petroli)

http://menorcaenpeligro.blogspot.com.es/

Les problemàtiques ambientals que es viuen actualment a Menorca es podran conèixer una mica més a fons amb la xerrada que s'oferirà aquest pròxim dijous, dia 20, a les 20:15 hores, en el Molí del Rei (Camí des Castell, 53 de Maó).

El GOB ha enregistrat a la Mesa del Parlament la tramitació d'una Iniciativa Legislativa Popular (el sistema en què la ciutadania pot proposar directament textos legislatius), que pretén afrontar els principals reptes que s'estan treballant actualment.

El model econòmic, el concepte de sostenibilitat, les repercussions en la qualitat de vida, i d'altres qüestions, tindran cabuda en la xerrada, que acabarà amb un debat obert entre el públic assistent.

La gent que vulgui col·laborar, també podrà enregistrar la seva signatura en els papers oficials per donar suport a la ILP. Calen un mínim de 10.000 firmes vàlides per que la iniciativa es discuteixi al Parlament.

Comentaris

vídeo

Podríeu gravar la xerrada i compartir-la amb els qui no podran assistir-hi? Gràcies!

Vídeo de la xerrada

Hem penjat un vídeo de la primera xerrada sobre la ILP. No té una gran qualitat de so i d'imatge, però creim que serveix perquè la gent que no pugui assistir presencialment a cap dels actes que farem pels diferents pobles, es pugui fer una idea de les diferents problemàtiques que abordam. Ho trobareu en aquest enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=Jji0Ti_DkPY&list=UU1uqr-jX53J1ddNGGqawPOg

Firmes en directe

La recollida de signatures per a defensar la Iniciativa Legislativa Popular només es poden fer en directe i sobre papers segellats prèviament pel Parlament. A tots els actes de campanya de territori, carreteres o petroli, intentarem que hi hagi una taula per recollir aquestes signatures de manera correcta.  

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.