Back to top

Dijous 17, la bassa dels calàpets a l'Hospital d'animals

La bassa de l'Hospital d'animals
Què és la metamorfosi?
Pintam la nostra samarreta d'un calàpet
Vine a jugar amb el nostre calàpet

Benvolguts visitants, un dijous més, a l'Hospital d'animals, podreu gaudir de les activitats en família que us hem preparat.

De 18.00 a 20.30 hores, a part de visitar-ne les instal·lacions, descobrir la feina que s'hi fa i els seus habitants, també podreu participar dels tallers sobre el calàpet, amfibi molt característic de la nostra fauna lligada a les basses temporals.

Així, podreu conèixer quin és el seu cicle biològic, en quins ambients viuen,  jugar al joc del calàpet, pintar-vos la cara de l'animal que més us agradi i estampar una samarreta amb la silueta d'un simpàtic calàpet.

A les 20.00 hores alliberarem a un mussol criat a les instal·lacions del Centre de Recuperació de Fauna Silvestre.

Totes aquestes activitats són gratuïtes, i no tenen cap cost afegit al de l'entrada per visitar Lithica i el Centre de Recuperació. Aprofita aquest dijous per venir a passar-t'ho d'allò més bé tot aprenent moltes coses sobre la nostra fauna.

La visita a l'hospital d'animals s'integra de manera opcional dins la visita a les Pedreres de s'Hostal de Líthica.  L'entrada és al Camí Vell, km 1, prop de Ciutadella. L'horari d'obertura és de dilluns a dissabte de 18 a 21 h.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.