Back to top

Dijous 13, les tortugues d'aigua a l'Hospital d'Animals

La tortuga d'aigua, protagonista dels tallers en família d'aquest proper dijous.
Territori Emys, una iniciativa a Catalunya, València i Menorca per la tortuga d'aigua.
Alliberant quatre tortugues d'aigua recuperades al Centre.

Demà dijous 13, de 18.00 a 20.30 hores veniu a conèixer més coses sobre la tortuga d'aigua (Emys orbicularis) al Centre de Recuperació de Fauna Silvestre de Menorca.

Aquesta serà la segona jornada del programa de tallers en família a l'Hospital d'animals on aprendrem tot de coses sobre aquest animal que viu en els torrents i altres zones humides de la nostra illa. Al Centre tenim un bassa específica per aquestes tortugues on es poden recuperar abans de ser retornades a la llibertat. Les activitats que hem preparat donaran a conèixer aquesta espècie, moltes vegades desconeguda, degut al seu caràcter discret i fugisser. També aprendrem com altres tortugues d'aigua exòtiques cada vegades més presents en el nostres ecosistemes naturals, poden arribar a ser una amenaça per aquesta tortuga i per altres espècies autòctones de Menorca.

Hi haurà un espai creatiu on podràs pintar la teva pròpia samarreta d'una tortuga (porta la teva samarreta!), jocs, etc.

A més, a les 20.00 hores amollarem un xòric que ha estat criat al Centre de Recuperació.

La visita a l'hospital d'animals s'integra de manera opcional dins la visita a les Pedreres de s'Hostal de Líthica. L'entrada és al Camí Vell, km 1, prop de Ciutadella. Els tallers en família no suposen cap cost afegit al preu de l'entrada i pels menors de 10 anys és gratuïta.

Aquesta jornada s'emmarca dins de la iniciativa Territori Emys que pretén millorar la informació i les propostes de conservació de les tortugues d'aigua i s'està fent de manera conjunta a Catalunya, València i Menorca amb l'ajut de la Fundació Biodiversitat.

 

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.