Back to top

Dijous 12, les tortugues de l'Hospital d'Animals!

Visita el tancat de tortugues mediterrànies del Centre
Al Centre també hi tenim altres tortugues, algunes d'exòtiques, aprèn sobre la seva història
Podràs pintar una samarreta amb una tortuga
A les 20.00 hores allliberarem un poll de xòric criat al Centre de Recuperació

Aquest dijous 12 de Juliol, de 18.00 a 20.00 hores dedicam les activitats en família a les tortugues de l'Hospital d'animals.

Les tortugues són un dels habitants estrella que podeu veure a les nostres instal·lacions. Tortuga mediterrània i tortuga d'aigua; autòctones a la nostra illa, i també podreu veure la nostra tortuga africana d'esperons i altres tortugues d'aigua exòtiques. Malauradament moltes d'aquests animals exòtics ens han arribat perquè les persones que les van comprar ja no se'n volien fer càrrec. Aquest és un problema greu, ja que alliberades al medi natural poden suposar desequilibris ecològics en els ecosistemes i organismes autòctons. D'altres procedien del comerç il·legal o de l'expoli del medi natural per part de particulars. Problema cada vegada més patent i que cal donar a conèixer a la població. Les espècies silvestres han de viure als seus habitats naturals i el comerç de determinades espècies està regulat per diferents convenis internacionals que les protegeixen.

Aquest dijous aprendrem aquestes coses i més. Podrem esbrinar l'edat de les tortugues i el seu sexe, les seves distribucions originals en el medi natural, etc. A més, com sempre, podreu realitzar les manualitats habituals i pintar la vostra samarreta amb la silueta d'una tortuga (porta la teva pròpia samarreta!), realitzar la gimcana de curiositats d'animals de l'hospital i molt més.

A més, a les 20.00 hores alliberarem un poll de xòric criat a l'Hospital d'animals.

Us hi esperam!

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.