Back to top

Dijous 11, Out of plastic al Bar Mirador de Maó

Alguns bars s’estan apuntant a la reducció de plàstics. Aquests pròxims dies s’oferiran projeccions del documental Out of plastic a diferents establiments de Menorca. La primera és dijous dia 11, al bar Mirador de Maó.

Tots els sectors econòmics poden intentar reduir els residus de plàstic que generen amb la seva  activitat. Els utensilis i els envasos de plàstic d’un sol ús es converteixen en residus que duren centenars d’anys i que es poden evitar si es busquen alternatives.

Per a conèixer el problema que el plàstic està provocant al nostre entorn immediat i parlar de les opcions que tenim a l’abast, s’han programat algunes projeccions del film Out of plastic, ambientat a les Balears i que explica de manera didàctica l’afectació al medi marí.

La primera activitat tindrà lloc al bar El Mirador de Maó, aquest dijous dia 11, a les 20 hores, on es projectarà una versió escurçada del documental seguida d’un espai de reflexió, on s’exposaran alternatives que existeixen.

Les següents projeccions seran els dijous 25 d’abril a les 19h a El Romero – Restauració sostenible de Maó i el divendres 26 d’abril a les 20h a la sala d’esdeveniments de Sa Sínia Art Hub, as Castell.

El cicle està organitzat pel GOB, amb la col·laboració de la Fundació Marilles, CleanWave i els bars respectius.

Podeu col·laborar difonent aquest correu electrònic i també imprimint i distribuint el cartell adjunt.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.