Back to top

Diàleg sobre la central elèctrica. Dimecres dia 2, a les 20 h.

La manca de control sobre la central elèctrica de Maó, els possibles efectes sobre la salut de les persones residents, les dificultats per fer evolucionar la generació d'electricitat cap a d'altres sistemes manco contaminants, o la recent pèrdua de la connexió del cable elèctric amb Mallorca, són temes que han agafat actualitat els darrers temps.

Aquest pròxim dimecres, dia 2, a les 20 h, el GOB organitza un Diàleg sobre la central elèctrica i la problemàtica energètica de Menorca. És un acte obert, on s'oferiran algunes informacions rellevants i s'obrirà un debat per buscar maneres efectives per superar l'actual  situació. Al Molí del Rei (Camí des Castell 53 de Maó).

Cal recordar que hi ha estudis publicats que demostren la incidència de les emissions en la salut de la població propera i que la central augmentarà la seva activitat en un 15 % degut a la manca de connexió submarina.

Comentaris

Reflexió col·lectiva

No és un acte amb format de taula rodona. Es mostren les informacions que es coneixen, les publicacions i els estudis oficials, i es dinamitza un diàleg entre les persones assistents per mirar de buscar solucions i definir els pròxims passos a donar en aquesta qüestió prou important. Hi tenen cabuda les opinions coincidents o divergents, però interessa especialment l'assistència de gent que tengui idees concretes i factibles per ajudar a canviar l'actual situació.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.