Back to top

Diàleg i reflexions amb el sector agrari

Toni Salord explicant la gestió de Binitord

El passat dissabte, 11 de febrer, tingué lloc la darrera jornada del Seminari Agricultura i Medi Ambient, espai que s'ha consolidat com a punt de trobada i diàleg per al sector agrari. Un total de 67 persones han participat al llarg de les tres jornades realitzades a Maó, Es Mercadal i Ciutadella.

Les diferents experiències que s'han presentat durant el Seminari han servit per a reflexionar i debatre alguns temes que afecten al camp de Menorca, com la necessitat d'una comercialització diferenciada, la responsabilitat de fer visible les dones pageses i les seves reclamacions o la importància del paper dels invertebrats en la gestió agrària, entre d'altres.

Espais com aquest són necessaris per a conèixer iniciatives que s'estan duent a terme a diferents llocs de l'estat i a Menorca, per així recollir idees i trobar noves oportunitats per al sector lligades a la conservació dels valors naturals.

Els propers dies es penjaran al web les diferents presentacions realitzades durant el Seminari, i així tothom podrà consultar la informació.

El Seminari està emmarcat dins el projecte pilot "Cultivant Sinergies" cofinançat pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i FEADER, amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca.

Comentaris

"Cultivant Sinergies"

Vaig tenir la fortuna de participar en les jornades que veu organitzar, sobre ecologia i medi ambient. En primer lloc os volia donar ses gracies per sa feina que esteu fent, vital en aquest moments a Menorca. El consum concient i sostenible es molt necessari per diferent motius. En primer lloc perque ajuda a activar l'economia local, en segon lloc perque ajudem al planeta consumin meins combustible i al mateix temps evitem sa contaminacio i en tercer lloc que els productes de la terra i autoctans poden se de millor cualitat, sobre tot si s'elavoran amb carinyo i amb respecte cap a sa terra. Es el moment de coneixer i valorar el que tenim, de treballar plegats i de cooperar uns amb els altres. Es eel moment de cultivar Sinergies per el be de tots. Jo proposo un eslogan que digui: Menorca unida es sostenible, hi han molts projectes en marxa que van en la mateixa direccio, per que no ens unim en un objectiu comu? Proposo que es vagin fent mes trobades informatives i educatives, per que ens anem coneixent, i pogem compartir les nostres inquietuts i necesitats. Estem mes junts del que sembla i ara es un bon moment per fer cami plegats. Gracies de nou per tot, una abracada. Gloria.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.