Back to top

Desena Fira d'Agricultura Ecològica

Fotografia de la fira de l'any passat.

Un any més, se celebra la fira de Productes Agraris Ecològics a Menorca. Aquesta vegada tindrà lloc a la Plaça des Pins a Ciutadella, demà dissabte, 13 de setembre, de les 19h fins a les 00h. El GOB serà present a la fira, amb plantes i planters des Viver de Planta Autòctona, amb diferents materials de l'entitat, contes, llibres, samarretes, etc. i informació sobre el projecte de custòdia agrària.

Serà un fosquet ben animat, perquè a més de les paradetes, que presentaran el diferents productes ecològics de l'illa, també hi haurà una torrada a càrrec d'Ecocarn a preu popular i actuacions musicals. Una bona opció per a passar el capvespre de dissabte!

Avui se celebren els primers actes que envolten la fira a l'Ajuntament de Ciutadella a partir de les 21h. Una xerrada sobre la situació actual de l'agricultura ecològica a les Illes Balears, a càrrec de Miquel Serra, i l'experiència de La Marcona a càrrec d'en Toni Moll, donaran pas a un debat sobre la situació del camp a les nostres illes. S'adjunta el programa.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.