Back to top

Descobrim les migracions dels animals, pròxima activitat en família al Centre de Recuperació

Aquest dimarts, 15 d’agost a partir de les 18:30, un nou taller en família a l’hospital d’animals. Entendre per què els ocells i altres animals viatgen milers de kilòmetres en les seves migracions serà el tema d’aquesta setmana. Aprendrem jugant i interactuant amb els animals del centre. Recordau que el Centre de Recuperació de Fauna es pot visitar també de dilluns a dissabte a partir de les 18 h.

Molts d’animals realitzen viatges molt llargs cercant un millor clima per alimentar-se i criar. En el Centre de Recuperació es poden veure diferents exemples d’animals que migren i altres que no, i podeu conèixer les particularitats especials d’algunes espècies de Menorca.

EL Centre de Recuperació està ubicat dins les Pedreres de s’Hostal de Líthica. Per a visitar-nos heu de comprar primer l’entrada de Líthica (4€ per les persones residents. Menors de 13 anys gratuïta). Una vegada dins veniu després al Centre, on us demanarem un suplement de 2€.

Pels menors de 13 anys l’entrada és gratuïta. És recomanable comprar l’entrada de Líthica per avançat a https://lithica.es/visita/ , encara que també es pot adquirir allà. L’accés a les Pedreres de s’Hostal és al Camí Vell de Ciutadella, km 1.

La vostra visita ens ajuda a fer la nostra feina millor. Us hi esperam!


 

Comentaris

Taller dia 15 d'agost

Hola voldríem saber si per venir a fer el taller el dia 15 d'agost caldria. Som un grup de 8 persones 4 adults i 4 nens de 9,7 i 5 anys. Cal fer algun tipus de reserva?

Taller dia 15 d'agost

No és necessari apuntar-se ni reservar. S'ha d'entrar com en una visita normal, per les Pedreres de s'Hostal de Lithica (Camí Vell, km 1. Ciutadella)

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.