Back to top

Demà, na Mordala a Son Saura del Sud

Començant l'escultura
Na Mordala
Un cop finalitzada

Demà dimarts tornarem a ser a la platja amb na Mordala. Després d'haver construït una preciosa escultura de la protagonista del conte, “Na Mordala, un cranc” a la platja de Son Bou, els voluntaris del GOB refaran la proesa  a  Son Saura del Sud.


L'activitat es durà a terme de 10 a 13 hores aproximadament i convidam a tothom que vulgui participar de la jornada a construir la seva pròpia escultura d'arena. Aquesta és una activitat familiar que ens recorda la importància de la conservació de l'equilibri ecològic dels diferents ecosistemes que intervenen en la formació de les nostres platges. Unes platges d'arena d'origen eminentment orgànic, provinent de les restes d'organismes que viuen al fons de la nostra mar i íntimament relacionats amb les praderies de posidònia.


Jugam amb els elements naturals que la platja ens ofereix, deixant una empremta efímera, que les onades tornaran a engolir. No sempre la nostra interacció amb la mar és tant dòcil, i així ho recullen les experiències de na Mordala, en el conte que aquests dies presentam. 


Podreu veure el conte demà a la platja de Son Saura del Sud i  adquirir-lo a les oficines del GOB o a altres llibreries de Menorca.

Aquesta activitat està emmarcada dins el programa "Playas, Voluntariado y Custodia" impulsat per Fundación Biodiversidad.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.