Back to top

Demà es reuneix el jurat del Premi Pere Prats de Medi Ambient

El veredicte del premi que el GOB atorga cada any a una persona o entitat que s'hagi distingit per una trajectòria especialment compromesa amb el medi ambient, tindrà lloc aquest any demà dissabte al Molí del Rei.

A tal efecte ja està constituït el jurat, amb personalitats de diferents àmbits, quedant composat per Conxa Juanola, presidenta interinsular del GOB, Xavier Camps, soci elegit per sorteig, Deborah Hellyer, Cònsul Honorària Britànica, Joan Sànchez, empresari impulsor del Plató de Joves, Catalina Cardona, dissenyadora i publicista de Lagencia de Publicidad, i Pep Mir, periodista Cap de Local del Diari Menorca.  Aquest jurat estudiarà les propostes i elegirà la persona o entitat guanyadora d'aquest any.

El premi duu el nom de Pere Prats en homenatge a un dels fundadors del GOB. Un naturalista de mentalitat molt avançada al seu temps, de la mà del qual molta gent va entrar al món de la natura, de la sensibilitat ambiental i de l'estima per Menorca.

L'acte públic d'entrega del premi està prevista per dissabte 17 d'aquest mes a les 18 h , al Molí del Rei, i s'acompanyarà d'una degustació de productes de finques agràries amb acord de custòdia.

Comentaris

Jo ja tenc candidat... i bo!

Doneu-li al Conseller Fernando Villalonga (El Sostenible) mentre esperam el permís del Vaticà per fotre al carrer a Sant Isidre com patró dels pagesos i posar-lo a ell.... que ha fet molts mèrits s'al·lot.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.