Back to top

Demà, dimecres 26, alliberament de mussols al Toro

Uns dels mussols criats al Centre de Recuperació del GOB

Demà s'alliberaran una dotzena de polls de mussol criats pels voluntaris del Centre de Recuperació de Fauna Silvestre. Cada any esperam amb molta il·lusió aquesta data. Un dia de satisfacció per a totes les persones que es preocupen i s'ocupen de la fauna silvestre accidentada a Menorca.

Aquest dimecres a les 19.30 hores, dalt El Toro, es realitzarà la ja tradicional amollada de polls orfes de mussol. És un dia d'especial agraïment a les persones voluntàries que ajuden a que aquests animals, que en el seu dia van caure del niu i es trobaven desprotegits dins d'un ambient urbà amb els perills que això comportava. Els i les voluntàries van ajudar al Centre de Recuperació a criar aquests pollets i capacitar-los per poder ser totalment independents fins que demà dimecres podran tornar de nou a la llibertat.

El Centre de Recuperació funciona gràcies a la col·laboració de la Clínica Veterinària Jaume Pons i  el COFIB, entitat que coordinada la recuperació de la fauna silvestre a les Illes Balears. Està finançat també parcialment pels ajuntaments des Mercadal, Maó i Ciutadella i el Consell Insular. Tot i així necessita de molta més ajuda per continuar amb aquesta tasca. Per aquest motiu pots col·laborar participant en la campanya d'apadrinament, de manera que tothom qui vulgui pot apadrinar el Centre, o fer un donatiu.

El Centre de Recuperació de Fauna Silvestre es pot visitar tots els fosquets d'estiu, de dilluns a dissabte a partir de les 18 h. Som dins les Pedreres de s'Hostal de Lithica. També pots participar del programa d'activitats en família que hi hem organitzat tots els dijous. Us hi esperam.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.