Back to top

Demà, dimarts 2, alliberament de mussols al Toro

Demà s'alliberaran 15 polls de mussol criats pels voluntaris del Centre de Recuperació de Fauna Silvestre. Cada any esperam amb molta il·lusió aquesta data. Un dia de satisfacció per a totes les persones que es preocupen i s'ocupen de la fauna silvestre accidentada a Menorca.


Aquest dimarts a les 19.30 hores, dalt El Toro, es realitzarà la ja tradicional amollada de polls orfes de mussol. És un dia d'especial agraïment a les persones voluntàries que ajuden a que aquests animals, que en el seu dia van caure del niu i es trobaven desprotegits dins d'un ambient urbà amb els perills que això comportava. Els i les voluntàries van ajudar al Centre de Recuperació a criar aquests pollets i capacitar-los per poder ser totalment independents fins que demà dimarts podran tornar de nou a la llibertat.


El Centre de Recuperació funciona gràcies a la col·laboració de la Clínica Veterinària Jaume Pons i  el COFIB, entitat que coordinada la recuperació de la fauna silvestre a les Illes Balears. Està finançat també parcialment pels ajuntaments des Mercadal, Maó i Ciutadella i el Consell Insular. Tot i així necessita de molta més ajuda per continuar amb aquesta tasca. Per aquest motiu pots col·laborar participant en la campanya d'apadrinament, de manera que tothom que vol pot apadrinar el Centre.

El Centre de Recuperació de Fauna Silvestre es pot visitar tots els fosquets d'estiu, de dilluns a dissabte a partir de les 18 h. Som dins les Pedreres de s'Hostal de Lithica.
També pots participar del programa d'activitats que hem organitzat per aquest agost i conèixer més la tasca que fa (adjuntam programa).

Comentaris

Polls mussols

Trob que amollarlos día primer d'agost és condemnarlos a una mort segura axafats a cualsevol carratera, a on troben menjar fàcil. Som xòfer de bus i a les 6 del matí fa pena veure es erissons, fures i mussols esclafats, a mes de moixos i conills...

polls mussols

Totalment d' acord amb en Miquel,crec que s' hauria de revisar ja aquest acte on es deixen tal quantitat de polls. A qualsevol altre indret es van introduint de manera progresiva i per diferents zones, procurant el seu benestar i refugi. No ho entenc.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.