Back to top

Demà comença el cicle de taules rodones sobre la Reserva de Biosfera organitzat per l’Ateneu i el GOB

Demà dijous a les 20 h tindrà lloc la primera de les taules rodones organitzades per l’Ateneu de Maó i el GOB en relació als 25 anys de la declaració de Menorca com a Reserva de la Biosfera. Aquesta declaració implica a tota la societat menorquina, i amb aquest cicle es pretén que els diferents sectors expressin com s’han vist afectats i quines perspectives veuen pel futur, amb un diàleg obert amb el públic assistent.

La primera de les taules té per títol «Què implica la declaració de Reserva de Biosfera i què s’ha aconseguit», amb la participació de Joan Rita, professor de la UIB, Lluïsa Dubón, geògrafa, Cipriano Marín, co-redactor de la candidatura Reserva de Biosfera i Rafael Suñol, economista. Moderarà Carlos Coll, president del GOB Menorca.

Les següents taules seran els dijous 15, 22 i 29 de novembre, sempre a les 20 h a l’Ateneu de Maó (Sa Rovellada de Dalt, 25). Giraran en torn a l’agricultura i el medi ambient, el patrimoni cultural i històric i l’economia, amb persones molt ficades dins tots aquests àmbits i amb Menorca. Trobareu més avall adjunt el programa.

El cicle està organitzat per l’Ateneu de Maó i el GOB, amb la col·laboració de Menorca Preservation Fund. Us hi esperam.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.