Back to top

Deborah Hellyer, amb la campanya Posa't ses plaques

Deborah Hellyer

Deborah Hellyer és una ciutadana britànica que fa més de 40 anys que resideix a Menorca. Molt relacionada amb el món social i cultural de l'illa, segueix amb especial interès els debats sobre sostenibilitat. Va acceptar amb molt de gust la invitació de ser una de les cares que promocionin les grans possibilitats de l'energia solar tèrmica a Menorca.

La campanya Posa't ses plaques és una iniciativa pionera, que ajunta els esforços d'una empresa fabricant, una caixa d'estalvis, diversos instal·ladors menorquins i el GOB, amb un objectiu doble. D'una banda, es pretén que Menorca aprofiti molt més el recurs del sol per escalfar l'aigua calenta de les cases i així disminuir la gran dependència de combustibles fòssils, la factura energètica i les corresponents emissions contaminants.

Però per altra banda, també es vol contribuir a dinamitzar l'economia del sector de les energies renovables, que pot tenir molt de recorregut a les nostres terres. A tal efecte, la campanya compta amb crèdits preferents, assessoria tècnica i unes garanties superiors a les habituals del mercat.

La gent interessada en conèixer més detalls de Posa't ses plaques, es pot dirigir a les oficines del GOB.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.