Back to top

Debat sobre l’ordenació nàutica a Menorca, aquest dijous

Taula rodona sobre la nàutica, aquest dijous 16 a les 19:30 h a l’Ateneu de Maó. La massificació a l’estiu també es nota en el gran nombre d’embarcacions que es mouen per la costa de Menorca i la saturació dels fondejos i ports. Tindrem diferents visions d’aquesta situació i propostes de futur, amb la participació important del públic assistent.

Seran a la taula Justo Saura, president de l’Associació Menorquina d’Empreses Nàutiques; Francesc Xavier Ramis, Director General de Transport Marítim del Govern Balear, i Víctor Carretero, coordinador de l’àrea de medi marí del GOB Menorca. Per tant aquesta taula s’emmarca entre les visions de l’administració competent, la iniciativa empresarial privada i el moviment ecologista, pel que esperem que es pugui fer un retrat complet de la problemàtica i de les propostes a tirar endavant.

Aquesta és la tercera de les taules rodones del cicle Menorca, 700 km2, que hem organitzat el GOB Menorca i l’Ateneu de Maó, amb el suport de Menorca Preservation. La finalitat és explorar el límits de l’illa i com poden condicionar societat, economia i medi ambient en el futur pròxim.

Comentaris

No ho entenc: només hi ha 3 a

No ho entenc: només hi ha 3 a sa taula per debatre? En Justo, en Ramis i es nostro del GOB (que poc sap de la mar menorquina)? O hi haurà qualqú més? Si podeu contestar abans ho agraïriem, seriem varios es qui vindrem. Tampoc entenc sa presència últimament de Menorca Preservation, que ens deixa tirats per Alcaufar (per sa Reserva) cada agost i és ple de pescadors de fusell quan es vigilant se'n va de vacances (repetesc, a ple agost). De coses de la mar heu de fer un pas endevant urgentment!

Trobada

Estimat anònim. Enguany s'han organitzat quatre debats conjuntament amb l'Ateneu, de moment amb molt assistència. En cadascun hi ha tres persones que exposen la seva visió i després s'obre el debat amb el públic. Si tens idees de com millorar les activitats sobre medi marí, estarem encantats de tenir una reunió presencial i escoltar les teves propostes.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.