Back to top

De l'hort a la cistella passant per la comunicació, t'apuntes?

Productes amb acord de custòdia

Aquest dissabte, 19 d'octubre, s'organitza la tercera Jornada de Dones Pageses, a partir de les 9.30h, a l'hotel Carles III des Castell.

La trobada se centrarà, aquest any, en la importància d'una bona comercialització dels productes. Durant el matí es comptarà amb l'experiència de Verònica Mullor i Paula Camps, de Something's Cooking, que conduiran un taller per a mostrar diferents eines i estratègies per a donar a conèixer els productes i també, per arribar a nous clients.

A més, la jornada també comptarà amb el cas concret d'una finca, la de Torralbet de Ciutadella, on s'ha treballat molt per a millorar la venda directa a la finca. Na Mª Antònia Taltavull, pagesa del lloc, ens explicarà tot el procés de canvi de l'explotació que han viscut ella i la seva família.

La jornada conclourà amb un dinar amb totes les participants.

Per a participar-hi cal inscriure's abans del dia 18, al telèfon 971 35 07 62 o al correu nllabres@gobmenorca.com. El preu de la inscripció és de 10 euros (inclou material i dinar).

Aquesta activitat està emmarcada dins el projecte de custòdia agrària Cultivant Sinergies, cofinançat pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i FEADER.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.