Back to top

Darrers dies per apuntar-se al curs de custòdia agrària

Voluntariat de custòdia agrària recuperant un pou.

Menorca serà el lloc de trobada per analitzar les potencialitats de la custòdia agrària. Gent de diferents comunitats autònomes es trobaran del 20 al 22 de setembre per participar en el curs inclòs en el programa de la Universitat Internacional de Menorca Illa del Rei (UIMIR).

Al llarg de tres dies, es coneixeran les fórmules per apropar la conservació dels valors ambientals amb la recerca de la viabilitat econòmica de les explotacions agràries. Amb continguts teòrics i visites sobre el terreny.

Aquest curs serà també una oportunitat per conèixer la llarga trajectòria de la custòdia del territori al nord d'Europa. En aquest sentit, es comptarà amb el testimoni d'una les associacions més potents, Natuurmonumenten, que opera des de fa 107 anys als Paisos Baixos.

Natuurmonumenten és una associació que compta amb més de 720.000 membres, que gestionen més de 100.000 hectàrees repartides en 355 reserves naturals. El Director adjunt, Lars Koreman, oferirà una ponència sobre la feina i els sistemes d'organització d'aquesta entitat, i compartirà amb les persones inscrites les diferents excursions previstes.

També forma part del professorat del curs el naturalista Luis Miguel Domínguez, d'Avatar Wildlife Docs, que explicarà amb suports audiovisuals la llarga i estreta relació entre l'espècie humana i la biodiversitat europea.

El termini d'inscripcions al curs es tanca el dia 5 de setembre. Per veure el programa detallat i matricular-se, cal anar a uimir.cime.es

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.