Back to top

Curset de formació ambiental per a excursionistes

Tornam a organitzar el curset de formació ambiental per a excursionistes, per a aprendre a mirar i a descobrir detalls en les nostres sortides al camp. Està pensat per gent que gaudeix del contacte amb la natura, orientat a donar una visió general dels valors naturals de Menorca i aproximar-nos a ells amb respecte per a mantenir-los. Es volen transmetre bones pràctiques i coneixements sobre les nostres plantes, animals, bolets, geologia...

Després d’aquest llarg estiu la natura reviscola. L'illa esdevé verda, els fruits de tardor maduren, comencen a sortir els bolets... És una època ideal per gaudir fent excursions i contemplant les meravelles naturals que Menorca ens ofereix.

Conèixer i entendre els valors naturals que anem descobrint en les excursions enriqueix considerablement l'experiència i propicia actituds favorables de respecte cap a l'entorn natural que es visita. Moltes persones recorren el Camí de Cavalls i altres rutes de Menorca, però troben a faltar coneixements suficients per a apreciar la gran diversitat de roques, plantes, bolets i animals que podem trobar-nos a l'illa. Amb aquest curset volem donar l'oportunitat a totes aquestes persones a adquirir uns coneixements bàsics i actualitzats sobre la fauna, flora i geologia de Menorca i les seves interrelacions. I, també, facilitar les eines per a ampliar-los i mantenir-se al dia.

El curset s'estructurarà en 4 excursions pràctiques els dissabtes de matí, complementades amb 4 sessions teòriques, en divendres capvespre. Tindrà lloc durant tot el mes de novembre. Trobareu informació més detallada en el document adjunt. Per assistir-hi és necessari apuntar-se. En total té un cost de 90 euros (50 euros per a les persones associades) i per inscriure't ho pots fer enviant un missatge a administracio@gobmenorca.com o per telèfon al 971 35 07 62.

 

Comentaris

horarios viernes y sabados

Aquest tipus d'informació la trobareu al document adjunt a la notícia "informació i programa del curset". De tota manera els divendres serà de 17:30 a 20 h, i els dissabtes de 9 a 13 h.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.