Back to top

Curs sobre les plantes de Menorca

Pampalònia, una planta exclusiva de Balears

Arribada la primavera, el GOB organitza un nou curs per conèixer la flora de Menorca. Quines són les comunitats de plantes que componen la vegetació de l'illa i com diferenciar-les. Serà un curs eminentment pràctic, amb excursions i sessions teòriques.

El curs està destinat a qualsevol persona que tengui curiositat per les plantes, i també estudiants, mestres, monitors de temps lliure, guies turístics, etc. La flora de Menorca, amb unes 1300 espècies diferents, és molt variada i agraïda. Aquest curs vol ser una experiència que serveixi per a iniciar-se en aquest fascinant món. Els tipus de boscos i marines, com diferenciar i on viuen, per exemple, les orquídies, o els socarrells, i tantes altres característiques de les plantes de Menorca seran el fil conductor del curs.

Els curs serà en tres caps de setmana, 20-21 i 27-28 d'abril i 4-5 de maig. Es dedicaran els divendres capvespre a les sessions teòriques i els dissabtes matí a les excursions. Es necessari apuntar-se, ja que les places són limitades, i s'aniran cobrint per rigorós ordre d'inscripció. El cost del curs és de 30 € per a les persones sòcies, i de 45 € per a les que no ho siguin. Podeu consultar el programa del curs. Per a més informació i inscripcions podeu telefonar al 971 350 762 o enviant un missatge a info@gobmenorca.com.

Comentaris

Curs de plantes

Bon dia, em vull matricular al curs. El meu mail és nuramail@hotmail.com i sóc sòcia recent. Salut!

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.