Back to top

Curs sobre la geologia de Menorca -matrícula tancada-

Lloselles i pedra de cot a la tramuntana de Menorca

El GOB organitza un curset sobre la geologia de Menorca, a càrrec d'Antoni Obrador. Consistirà en una sèrie d'excursions a diferents indrets, amb la finalitat de poder explicar la història geològica de l'illa.

Menorca està formada per un mosaic de roques de diferents composicions, orígens, colors, textures i edats. Des de les lloselles fosques de Favàritx, la vermella pedra de cot de Binigurdó, la pedra gravera, el marès blanc, les roques volcàniques de Pregonda, i un llarg etcètera, totes elles ens parlen d'una llarga i complicada història que ha permès que avui existeixi la nostra illa.

El geòleg menorquí Antoni Obrador ens guiarà en aquest curset per diferents llocs de Menorca, amb la finalitat de poder explicar-nos al camp les característiques de les roques de les diferents eres geològiques, i com es van formar.

El curset serà els dies 27 i 28 de febrer, i 7, 21 i 28 de març. LA MATRÍCULA ESTÀ TANCADA, COMPLERTA.  El nombre de places és limitat i es cobrirà per rigorós ordre d'inscripció. El cost és de 25 € pels socis del GOB, i 50 € per a la resta. Trobareu més informació més avall en un document adjunt. Inscripcions al telèfon 971 350 762 o a aescano@gmail.com.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.