Back to top

Curs sobre com evitar les plagues emprant la pròpia natura

Les plagues que afecten els horts, els fruiters o les produccions agràries en general es poden preveure d'una manera molt efectiva aprenent a usar els recursos que ofereix la pròpia natura. El programa de Custòdia Agrària organitza un curs molt interessant amb un bon expert.

Axel Torrejón, enginyer agrònom i assessor de productors agroecològics d’horta i fruita, serà el ponent de l'activitat que s'oferirà el dissabte 20 de març, de 9 a 13:30 h. Al llarg del matí s'oferirà una part teòrica sobre el món de les diferents plagues.

Així, al llarg de dues hores es parlarà de: «Què són les plagues?», «Com controlar-les amb la pròpia natura?», «Què ens indiquen?», «Quin paper hi juga la biodiversitat?», «Com el sòl es fonamental per controlar les malalties?». També tractarem sobre les tres «M» del sòl: matèria orgànica, microorganismes i minerals, els tres eixos fonamentals per aconseguir un sòl ric i sa.

Durant la segona part del matí es visitarà una finca d’horta amb acord de custòdia, on es veurà a la pràctica allò que s'haurà parlat anteriorment. Tot plegat, una bona oportunitat per intercanviar experiències, compartir problemàtiques i aprendre solucions alternatives. El curs serà en castellà.

Degut a la situació sanitària actual les places són limitades, per tant, cal fer la inscripció telefonant al 971 35 07 62, enviant un correu a custodia@gobmenorca.com o bé visitant-nos a la nostra oficina del Camí des Castell 53, a Maó, de dilluns a divendres de 9 a 14 h. Trobareu informació de com inscriure's i el preu del curs.

Aquest cicle de formacions es troben dins del projecte «Foodnected» i es desenvolupen gràcies al suport de la Fundació MAVA i el Consell Insular de Menorca.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.