Back to top

Curs per a docents: L'hort escolar, Entorn d'aprenentatge

Una vintena de mestres van participar en l'anterior edició del curs que es va celebrar aquesta passada primavera.

El Consorci Mestral-GOB, juntament amb el Centre de Professorat de Menorca (CEP Menorca),  posen a l'abast de la comunitat de docents un curs de formació en relació a l'ús de l'hort escolar com a recurs educatiu en les escoles.


Cada vegada són més els centres educatius de Menorca que disposen d'un espai d'hort. Aquest curs pretén donar eines als docents per tal de poder aprofitar totes les seves potencialitats, des de conèixer els fonaments per ubicar i dissenyar un hort escolar, passant per les possibilitats d'aquest com a context i recurs per a l'ensenyament-aprenentatge i per l'atenció a la diversitat de l'aula, afavorint el desenvolupament de criteris en relació amb les conseqüències socials i ambientals del model de consum d'aliments actual i elaborant tasques competencials didàctiques en relació a l'hort escolar.


Un curs complert amb n'Ernest Fortuny com a ponent principal, gran coneixedor de l'hort i mestre amb molts anys d'experiència.


Podeu consultar més informació d'aquest curs la pàgina del CEP de Menorca.
Les inscripcions es poden fer fins al dia 16 de octubre de 2013 a través de la pàgina web del Portal
del personal de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats (http://portaldelpersonal.caib.es).


Aquesta acció s'organitza en el marc del projecte Bon Profit! Educam Menjant, que està duent a terme el Consorci Mestral-GOB amb l'ajuda del programa LEADER + i Caixa Colonya i que té per objectiu principal fomentar el consum local, saludable i sostenible entre la comunitat educativa.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.