Back to top

Curs "Paisatge i medi rural"

Cartell del curs

El propers dies, 10 i 11 d’octubre, tindrà lloc a Mongofra Nou, el curs “Paisatge i medi rural. Coneixement i conservació”, una trobada per a la reflexió i el debat entorn a la creixent importància del paisatge al món rural, amb la participació d’experts internacionals en la matèria.

Ponents de renom, com l’enginyer agrònom francès, Régis Ambroise, autor del llibre “Agricultura i paisatge. 10 exemples de projectes de paisatge en l’agricultura” i president de l’associació Paisatges després del petroli o Lionella Scazzosi, arquitecte especialista en paisatges rurals del Politècnic de Milà i experta al Consell d’Europa per a la implementació del Conveni Europeu del Paisatge, posaran les bases per a fer més rics els col•loquis posteriors (programa complet).

El curs combina sessions teòriques amb visites a finques agràries i paratges d’alt valor natural, algunes excursions i també sessions d’intercanvi amb pagesos/es del territori, que ajudaran a plasmar a la pràctica els continguts adquirits.

Ja està obert el termini d’inscripcions, que s’ha de realitzar a: administracio@gobmenorca.com

La matrícula inclou els menjars i els desplaçaments dels dos dies. La llengua vehicular del curs serà la castellana. Per més informació clica aquí.

El curs està organitzat per Mongofra Nou i el GOB Menorca amb el suport de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca del Govern de les Illes Balears.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.