Back to top

Conveni a favor del mar

El medi marí pateix molts impactes que fan necessaris alguns canvis. Aquests dies s'ha signat un conveni entre la Fundació per a la Preservació de Menorca i el GOB per posar en marxa algunes línies que pretenen abordar aquests reptes.

La pesca furtiva, l'ordenació nàutica, la conservació de les praderies marines, l'educació ambiental infantil, la sensibilització cap als adults, la reducció de residus de plàstic al comerç o a les festes, són algunes de les actuacions incloses, que s'aniran anunciant progressivament.

Sunseeker internacional està donant suport a la Fundació Blue Marine i a la Fundació per a la Preservació de Menorca per dur a terme un programa especial per a l'illa de Menorca, amb l'objectiu d'influir positivament en el futur de la seva conservació marina. El conveni acordat amb el GOB durà a la pràctica algunes de les actuacions que s'han identificat com a necessàries.

Menorca es considera una de les zones millor conservades del Mediterrani. A les seves aigües immediates hi habiten centenars d'espècies i és també un lloc estratègic per alguns animals migradors. Però l'estreta convivència amb l'espècie humana requereix que es puguin reorientar algunes dinàmiques que marquin una diferència. S'espera que la suma d'esforços pugui aconseguir aquestes millores desitjades.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.